PSV - NEC live op tv (Eredivisie)

PSV - NEC live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 33ste speelronde

Sport :

Op woensdag 11 mei spelen PSV en NEC in de drieëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - NEC

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt verspeelde afgelopen zondag de kans om de touwtjes zelf in handen te houden wat betreft de titelkansen. Nu moet er gewonnen worden en hopen dat de concurrent in Amsterdam in hun kampioenswedstrijd punten laat liggen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - NEC is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - NEC live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV