Nieuw programma Inclusief Rutger vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Nieuw programma Inclusief Rutger vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Hoe 'woke' is Rutger Castricum?

Kijktip :

Vanaf vrijdag (13 mei) is het nieuwe programma Inclusief Rutger te zien op NPO 2, waarin PowNed-presentator Rutger Castricum op zoek gaat naar zijn rol in een inclusieve samenleving. Zijn we niet allemaal een beetje doorgedraaid en hoe woke is hij zelf?

Inclusief Rutger aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vragen
In de vier afleveringen van Inclusief Rutger probeert Castricum een antwoord te vinden op belangrijke vragen, zoals ‘ben ik een product van white privilege?’ en ‘werkt diversiteit forceren niet ook soms racisme in de hand?’ Om die vragen te beantwoorden gaat hij in gesprek met de woke wereld én mensen die iedere vorm van verandering verafschuwen.

Lees verder onder de video's.

Politiek
De eerste aflevering gaat over de rol van diversiteit en inclusie in de politiek. Door te praten met politici, studenten en docenten onderzoekt Castricum hoe inclusief Nederland is. Hij gaat in gesprek met Tunahan Kuzu, Martin Bosma en de Dutch Squad, een samenwerking van vrouwen van kleur die als doel hebben om de politiek diverser en inclusief te maken.

Het nieuwe programma Inclusief Rutger is vanaf vrijdag 13 mei wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Inclusief Rutger terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Inclusief Rutger vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV