Recensie: Everything Everywhere All at Once is chaos in een klein familiedrama

Recensie: Everything Everywhere All at Once is chaos in een klein familiedrama
Een van de beste films van de laatste jaren

Film :

Vanaf donderdag 19 mei is Everything Everywhere All at Once te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is de nieuwste trend onder de artistieke filmliefhebbers en wordt een van de beste films van de laatste jaren genoemd. Wat vinden wij er van? Lees hier onze recensie van Everything Everywhere All at Once.

Knettergek avontuur
Het verhaal gaat over een Chinese immigrante die poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een knetter gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in groot gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden.

Bron: A24

Recensie van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 91% | IMDb ★ 8,2

Natuurlijk zijn de verwachtingen hoog na de overweldigende reacties vanuit de Verenigde Staten, en we kunnen niet anders zeggen dan dat we het volledig eens zijn met veel van deze recensies. Sommige delen van deze film zijn chaos op de schaal van bijvoorbeeld The Matrix, om sommige stukje plas je in je broek van het lachen en bij sommige stukken heb je het gevoel dat je absoluut niet meer begrijpt wat er aan de hand is. Uiteindelijk ligt in de hart van deze film een klein familiedrama die overwonnen moet worden. En daar past het "hele gewone" einde eigenlijk perfect bij, want je blijft je afvragen: waar zit het addertje onder het gras? We kunnen niet anders concluderen dat dit een van de meest complete films is die we de laatste jaren gezien hebben. 5 sterren.

Cast
Naast Michelle Yeoh (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) spelen ook Ke Huy Quan (The Goonies), James Hong (Blade Runner) en Jamie Lee Curtis (Halloween) rollen in deze film. De film is geregisseerd door Daniel Scheinert en Daniel Kwan (Swiss Army Man).

Vanaf 17 mei is Everything Everywhere All at Once te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Avontuur, Komedie, Actie. Tijdsduur: 139 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Everything Everywhere All at Once is chaos in een klein familiedrama of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV