Vrijdag in Khalid & Sophie: Rivkah op het Veld, Barrie Stevens over Songfestival-finale

Vrijdag in Khalid & Sophie: Rivkah op het Veld, Barrie Stevens over Songfestival-finale
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow die om en om wordt gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei

  • Presentator Roos Moggré en journalist Tom Kleijn vormen vanavond ons duo van dienst. Zij loodsen ons door het nieuws van de dag.

  • Dermatologen luiden de noodklok, omdat mensen zich niet insmeren voordat ze de zon in gaan. Op sociale media wordt gezegd dat zonnebrandcrème slecht is en zelfs kankerverwekkend. Dermatoloog Marlies Wakkee en meteoroloog Helga van Leur over de risico's en de kracht van de zon.

  • Het programma 'Plakshot' komt dit weekend terug op tv. Presentator Roel Maalderink reflecteert aan tafel op het eerste seizoen van dit satirische programma.

  • Morgenavond is de finale van het songfestival. Podcastmaker Annefleur Schipper, presentator Rivkah op het Veld, choreograaf Barrie Stevens en Italië-kenner Donatello Piras praten over de kanshebbers.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Khalid & Sophie: Rivkah op het Veld, Barrie Stevens over Songfestival-finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV