Nieuw programma All of the Lights begint woensdag 18 mei op NPO 3

Nieuw programma All of the Lights begint woensdag 18 mei op NPO 3
Hiphop meets gospel

Kijktip :

In het nieuwe programma All of the Lights duikt presentator Défano Holwijn samen met de bekende Nederlandse hip-hopartiesten Frenna, Broederliefde, Glen Faria en Yung Nnelg in de wereld van de gospelmuziek - een genre waar ze veel kracht uit putten.

All of the Lights gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuw jasje
Onder begeleiding van een liveband met Elisha Amonoo-Neizer en het ZO! Gospel Choir brengen de zangers hun grootste hits in een nieuw gospeljasje. Hoe klinken moderne hiphop-hits met traditionele gospelinvloeden? Holwijn gaat op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel.

Troost
In de eerste aflevering is het de beurt aan Frenna. Gospel biedt hem hoop en troost. Iets wat hij ook probeert te bieden met zijn eigen muziek. Hoe heeft hij hoop ervaren na een moeilijke jeugd? Daarover praat hij met Défano Holwijn. Samen met een liveband en het ZO! Gospel Choir brengt hij daarnaast zijn grootste hits in een nieuwe versie.

Het nieuwe programma All of the Lights is vanaf woensdag 18 mei wekelijks rond 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van All of the Lights terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma All of the Lights begint woensdag 18 mei op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV