Britse misdaadserie Murder 24/7 vanaf donderdag te zien op Canvas

Britse misdaadserie Murder 24/7 vanaf donderdag te zien op Canvas
Combinatie van documentaire en misdaad

Kijktip :

Donderdag (19 mei) gaat de vijfdelige Britse misdaadserie Murder 24/7 van start op Canvas. Deze serie combineert misdaad met documentaire en volgt de recherche bij het onderzoeken van diverse moordzaken. We beginnen met de dood van de 36-jarige Courtney Valentine-Brown.

Neergestoken
Valentine-Brown wordt neergestoken aangetroffen in een falt in Southend-on-Sea. In de eerste aflevering volgen we een team van inspecteurs en forensisch onderzoekers tijdens de eerste twee dagen van het onderzoek, die van levensbelang zijn. Ze zoeken verwoed naar de mogelijke moordenaar(s), maar moeten het doen zonder de geringste informatie.

Doorbraak
Toch weten de rechercheurs al snel een doorbraak te forceren. Die komt er nadat een getuige meldt dat ze vier mensen de flat binnen heeft zien gaan. Twee van hen kan ze met naam en toenaam noemen, waarmee de eerste verdachten in het vizier zijn. Een wordt opgepakt, de ander is nog voortvluchtig. De klopjacht kan beginnen.

De serie Murder 24/7 is vanaf donderdag 19 mei wekelijks rond 22.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie Murder 24/7 vanaf donderdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV