Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: geheim verandert Alexandra's leven

Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: geheim verandert Alexandra's leven
Jaap Jongbloed schetst een portret

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, dinsdag te zien op NPO 1, vertelt Jaap Jongbloed het verhaal van Alexandra Leijs. Ze staat in haar dorp Langedijk bekend als het balletmeisje met de lichtgroene ogen, maar haar leven is veel meer dan dat.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Conservatorium
Als Alexandra nog maar elf jaar oud is wordt ze gevraagd voor het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Het jonge meisje neemt geen halve maatregelen: ze weet niet hoe snel ze de stap moet zetten en verhuist naar een pleeggezin. Op het Conservatorium maakt Alexandra lange dagen.

Ernstig ziek
Deze dagen brengt ze door op de dansvloer, maar daarnaast volgt Alexandra ook nog gewone lessen. Terwijl ze haar tijd in Den Haag dansend doorbrengt, gaat het thuis mis. Haar zus Roswitha is ernstig ziek en onthult op haar sterfbed een familiegeheim. Een geheim dat Alexandra's leven voorgoed verandert.

Het mooiste meisje van de klas is dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: geheim verandert Alexandra's leven of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV