Vitesse - FC Utrecht live op tv (play-offs Europees voetbal)

Vitesse - FC Utrecht live op tv (play-offs Europees voetbal)
Wie gaat er naar de finale van de play-offs?

Sport :

Op zondag 22 mei spelen Vitesse en FC Utrecht tegen elkaar in de play offs voor Europees voetbal. Zij spelen de return in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 18.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - FC Utrecht

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
In de eerste wedstrijd was het erg duidelijk: Utrecht was veruit de betere ploeg. Goals kwamen er van Willem 'Mr. Play-offs' Janssen, Van der Streek en Gustafson. Vroegh deed nog wat terug voor de Arnhemmers, maar ze gaan een lastige klus tegemoet in eigen huis om de finale te halen.

Utrecht of Arnhem?
De mannen uit Utrecht eindigde dit jaar op de zevende plaats, vier punten minder dan Vitesse, die uiteindelijk de zesde plaats haalde.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 17.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - FC Utrecht is zondag 22 mei om 18.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - FC Utrecht live op tv (play-offs Europees voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV