Zondag bij Humberto: Alistair Overeem over GLORY-debuut, Olaf Koens over Oekraïne

Zondag bij Humberto: Alistair Overeem over GLORY-debuut, Olaf Koens over Oekraïne
Dit zijn de gasten van zondag 22 mei

Kijktip :

Ook deze zondag is Humberto Tan er weer om de zaken op een rij te zetten in zijn talkshow Humberto. Deze week staat Oekraïne weer in de spotlights omdat correspondent Olaf Koens te gast is. Alistair Overeem vertelt over zijn GLORY debuut en Soy Kroon over zijn solovoorstelling. Dit zijn de gasten van zondag 22 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 16 mei

  • Correspondent Olaf Koens doet al sinds het begin van de oorlog verslag vanaf verschillende locaties in Oekraïne en Polen. Hij kwam in contact met de dochter van een Oekraïense militair die naar het front was vertrokken. Vanavond schuift Olaf aan om dit verhaal te delen.
  • Het debuut van Alistair Overeem bij kickboksorganisatie GLORY is eindelijk in de maak. In oktober staat hij voor de derde keer in zijn carrière in de ring tegenover Badr Hari. Alistair vertelt vanavond over dit bijzondere gevecht.
  • Soy Kroon gaat volgend jaar de solovoorstelling 'Nu Ik Je Zie' spelen, gebaseerd op het boek van Merlijn Kamerling over zijn vader Antonie. 25 jaar geleden stond 'Toen Ik Je Zag' van Antonie bovenaan de hitlijsten. Vanavond brengt Soy een eerbetoon aan het nummer.
  • Ambulanceverpleegkundigen Mariska Hoos en Roy van Oorschot ondervinden ruim twee jaar na hun coronabesmetting nog steeds klachten. Ook verloren ze beiden hun baan. Vanavond schuiven ze aan met bewegingswetenschapper Rob Wüst, hij doet onderzoek naar Long Covid.
  • Max Verstappen is de nieuwe leider in het wereldkampioenschap bij de Formule 1. Hij won vanmiddag de Grand Prix van Barcelona. Zes jaar geleden pakte hij op datzelfde circuit nog zijn eerste Formule 1-overwinning ooit.Guido van der Garde blikt terug.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Humberto: Alistair Overeem over GLORY-debuut, Olaf Koens over Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV