Gerard Joling kraakt Laura Pausini: 'Verschrikkelijk hoe ze eruit ziet en als kraai staat te zingen' (Humberto)

Gerard Joling kraakt Laura Pausini: 'Verschrikkelijk hoe ze eruit ziet en als kraai staat te zingen' (Humberto)

Het leek de afgelopen dagen soms meer om Songfestival-presentatrice Laura Pausini te gaan dan om de deelnemende landen. Ook Gerard Joling heeft wel wat te zeggen over de Italiaanse zangeres: "Hoe die vrouw eruit ziet ook, iedere keer in dat paars. Als je zo licht bent en donker haar hebt moet je nooit paars aandoen."

'Kraai'
Vervolgens komen er nog drie outfits, van de drieëntachtig, van Pausini voorbij: "Moet je eens kijken, verschrikkelijk. Ik vond het altijd een van de betere zangeressen van de wereld en dan gaat ze zo vals als een kraai staan te zingen, bespaar je die ellende." Zo, dat is duidelijk. Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Gerard Joling kraakt <em>Laura Pausini</em>: 'Verschrikkelijk hoe ze eruit ziet en als kraai staat te zingen' (<em>Humberto</em>) Het leek de afgelopen dagen soms meer om Songfestival-presentatrice Laura Pausini te gaan dan om de deelnemende landen. Ook Gerard Joling heeft wel wat te zeggen over de Italiaanse zangeres: "Hoe die vrouw eruit ziet ook, iedere keer in dat paars. Als je zo licht bent en donker haar hebt moet je nooit paars aandoen." 'Kraai'Vervolgens komen er nog drie outfits, van de drieëntachtig, van Pausini voorbij: "Moet je eens kijken, verschrikkelijk. Ik vond het altijd een van de betere zangeressen van de wereld en dan gaat ze zo vals als een kraai staan te zingen, bespaar je die ellende." Zo, dat is duidelijk. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto Tan haalt uit naar D66 en Sigrid Kaag: 'Dit kán niet' (video) Bekijk deze video » Humberto gemist? Stef Bos speelt Door de Wind Bekijk deze video » Zien: Stef Bos zingt 'Is dit nu later' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto: als 9-jarige Lily (Hoofdzaken) gepest wordt zegt ze dit tegen zichzelf in de spiegel Bekijk deze video » Humberto gemist? Stef Bos blikt terug op 30-jarige carrière Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling kraakt Laura Pausini: 'Verschrikkelijk hoe ze eruit ziet en als kraai staat te zingen' (Humberto)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling kraakt Laura Pausini: 'Verschrikkelijk hoe ze eruit ziet en als kraai staat te zingen' (Humberto) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV