Vitesse - AZ live op tv (finale play-offs Europees voetbal)

Vitesse - AZ live op tv (finale play-offs Europees voetbal)
Wie gaat er een herkansing krijgen in de Conference League?

Sport :

Op donderdag 26 mei spelen Vitesse en AZ tegen elkaar in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Zij spelen de heenwedstrijd in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vitesse
De Arnhemmers wonnen over twee wedstrijden van FC Utrecht: nadat ze uit verloren met 1-3, wisten ze dat thuis om te draaien. Krijgen de mannen uit Arnhem een herkansing in de Conference League, nadat ze dit jaar van winnaar AS Roma verloren?

AZ Alkmaar
De Alkmaarders wisten in de halve finale te winnen van sc Heerenveen. Ook AZ kwam in Friesland op achterstand (2-3), maar ze draaiden het om in eigen huis. Ook de Alkmaarders kunnen een herkansing krijgen in de Conference League.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Journaal is vanaf 23.50 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - AZ is donderdag 26 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.50 uur is in NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - AZ live op tv (finale play-offs Europees voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV