Nieuwe reisserie Martin Clunes: Islands of the Pacific start zondag op België Eén

Nieuwe reisserie Martin Clunes: Islands of the Pacific start zondag op België Eén
Reis door de Grote Oceaan

Kijktip :

Vanaf zondag 29 mei is de driedelige documentaireserie Martin Clunes: Islands of the Pacific te zien op België Eén. Hierin neemt de Britse acteur/presentator Martin Clunes ons mee op een reis langs de eilanden in de Grote Oceaan.

Kon-Tiki
Martin Clunes raakte geïnspireerd tot het ondernemen van deze reis na het lezen van een boek over de expeditie van de beroemde Kon-Tiki in 1947, met de Noorse antropoloog Thor Heyerdahl aan het roer. Clunes begint zijn reis bij Frans-Polynesië en eindigt op de Galapagos-eilanden.

Marlon Brando
In de eerste aflevering geniet Clunes in Frans-Polynesië van stokbrood en koraalwijn en maakt een tochtje op een vlerkprauw. Hij zwemt met haaien, bezoekt het ecoresort van Marlon Brando en zeilt naar de afgelegen Marquesaseilanden om er kennis te maken met een lokale paardenfluisteraar.

De reisserie Martin Clunes: Islands of the Pacific is vanaf zondag 29 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe reisserie Martin Clunes: Islands of the Pacific start zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV