Nieuw programma Kasteelvrouwe Emmy start dinsdag 31 mei op NPO 1

Nieuw programma Kasteelvrouwe Emmy start dinsdag 31 mei op NPO 1
Variant op Chateau Meiland

Kijktip :

Het charmante echtpaar Emmy en Rutger, dat we kennen van Ik vertrek, werd door het grote publiek meteen in hun hart gesloten. Ze besloten een eigen kasteel in Frankrijk te kopen, maar het opknappen is een grotere klus dan gedacht. In Kasteelvrouwe Emmy volgen we de avonturen van het stel.

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Romantisch
Het leek de ietwat chaotische Emmy zo leuk: een eigen kasteel in Frankrijk. Dat haar romantische ideaalbeeld haar zakelijke blik wat vertroebelde, bleek al snel na de aankoop van het kasteel. Desalniettemin gaat Emmy onverschrokken door. In de eerste aflevering van Kasteelvrouwe Emmy krijgen we te zien hoe de zaken ervoor staan. In drie jaar heeft Emmy twee slaapkamers opgeknapt.

Restauratie
Hiermee hoopt ze de restauratie van het kasteel verder te kunnen bekostigen. Maar dat schiet nog niet erg op: het pand is nog altijd niet wind- en waterdicht. Wat betreft klussen mag ze dan chaotisch zijn, als het op styling aankomt is Emmy een pietje-precies. Omdat Rutger voor een halfjaar naar Frankrijk wil komen, verhuurt hij zijn woonboot. Hij wil zelf ervaren hoe het Franse leven bevalt.

Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV