Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Miriam heeft lastige thuissituatie

Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Miriam heeft lastige thuissituatie
Jaap Jongbloed vertelt het verhaal van prachtige vrouwen

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, dinsdag (31 mei) te zien op NPO 1, duikt Jaap Jongbloed in het verhaal van Miriam. Zoals we dat wel vaker hebben gezien in het programma gaat het leven van beeldschone meiden niet altijd over rozen.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Exotisch
Miriam wordt geboren in de jaren zeventig. Het Algerijnse bloed van haar vader en het Texelse bloed van haar moeder geven haar een exotische look waar menig student in de jaren negentig zijn studieboek even voor neerlegt. Miriam focust zich vooral op school, want thuis gaat niet alles even goed. Als Miriam drie jaar is, verdwijnt haar vader uit haar leven.

Onrustig
Vier jaar later duikt haar vader plotseling weer op en komt weer bij haar moeder wonen, maar daarmee breekt een onrustige thuissituatie aan. Miriam probeert zo goed als het kan de boel onder controle te houden, maar tegelijkertijd ook volop van het leven te genieten. Jaap ontmoet de Amsterdamse Miriam in het Spaanse Barcelona.

Het mooiste meisje van de klas is dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV