Nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe start zaterdag op SBS6

Nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe start zaterdag op SBS6
Op zoek naar dé volkszanger van Nederland

Kijktip :

Op SBS6 gaat zaterdag (4 juni) de nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe van start. Hierin gaat een deskundige jury van grote Nederlandse artiesten op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land.

De Hollandse Nieuwe gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Achtertuin
De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - trekken door heel Nederland om de audities van de hoopvolle kandidaten te bekijken en beluisteren. Daarbij zorgen de auditanten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedplekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de support.

De Toppers
Na een aantal spannende weken vindt de finale plaats op een plek waar échte volkszangers thuishoren en die niet onderdoet voor een feestkroeg. De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip.

De nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV