Mooi familiedrama A Dog's Journey vrijdag te zien op SBS9

Mooi familiedrama A Dog's Journey vrijdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Honden doen het altijd goed in films. Na klassieke filmhonden als Toto uit The Wizard of Oz en Lassie volgden deze eeuw bekende namen als Hachi en Marley. In 2019 verscheen opnieuw een fraaie familiefilm met een hond in de hoofdrol: A Dog's Journey. Deze film is vrijdag te zien op SBS9 en je kunt A Dog's Journey streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Bailey leidt een goed bestaan op de boerderij bij Ethan en diens vrouw Hannah en heeft er een leuk nieuw speelvriendinnetje bij: Ethans kleindochter CJ. Maar dan besluit CJ’s moeder Gloria de baby weg te halen. Terwijl Bailey zich voorbereidt om zijn huidige leven in te ruilen voor een nieuw leven, maakt hij de belofte aan Ethan waar om CJ terug te vinden en haar te beschermen - op een manier zoals je dat niet zou verwachten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Hoewel het uit de samenvatting hierboven niet blijkt, mag je van ons aannemen dat honden in deze film wel degelijk een belangrijke rol gaan spelen. De manier waarop is echter te leuk en bijzonder om nu al te verklappen. A Dog's Journey doet met zijn fantasierijke verhaal alles wat van een familiefilm verwacht wordt, en meer. Helaas is de film niet volledig gespeend van sentimentele scènes, zoals we dat kennen uit 'hondenfilms'. Niettemin een erg leuke productie die lekker makkelijk wegkijkt.

Cast
Naast Josh Gad (Murder on the Orient Express) en Dennis Quaid (Midway) zijn ook Marg Helgenberger (Erin Brockovich) en Betty Gilpin (Stuber) te zien in A Dog's Journey. Deze film is geregisseerd door Gail Mancuso.

A Dog's Journey (2019) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is vrijdag 10 juni om 22.15 uur te zien op SBS9. Genre: comedy, drama, familie. Speelduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's