Nederland - Wales live op tv en online (Nations League)

Nederland - Wales live op tv en online (Nations League)
Laatste wedstrijd voor de zomervakantie

Sport :

Dinsdag (14 juni) hebben de spelers van Oranje hun laatste verplichtingen voor een welverdiende zomervakantie. Nederland ontvangt Wales in De Kuip. Het is de vierde Nations League-wedstrijd in anderhalve week. Het duel is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Wales

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Moeizaam
Na een glansrijk begin van de Nations League, met een 1-4 zege op België, kwam de klad er een beetje in bij Oranje. Vorige week speelde het Nederlands elftal al de uitwedstrijd tegen Wales en die werd in extremis - en uiterst moeizaam - met 1-2 gewonnen. Wout Weghorst was van groot belang door de winnende treffer tegen de touwen te koppen.

Gelijkspel
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Nederland - Polen op het programma en ook dat verliep niet helemaal volgens plan. Oranje kwam met 0-2 achter, maar wist zich binnen no-time terug te knokken tot 2-2. In de slotfase kregen 'we' nog een penalty, maar Memphis Depay verzuimde de winnende te maken. Nederland gaat wel aan kop in de Nations League met zeven punten uit drie wedstrijden.

De wedstrijd Nederland - Wales is dinsdag 14 juni om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Wales live op tv en online (Nations League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV