Nieuw seizoen B&B Vol liefde: bekijk alle deelnemers van seizoen 2

Nieuw seizoen B&B Vol liefde: bekijk alle deelnemers van seizoen 2
Vanaf 11 juli te zien op RTL 4

Nieuws :

Na het enorme succes van het eerste seizoen staat ons opnieuw een zomer vol liefde te wachten op RTL 4. In het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren met een onderneming in het buitenland op zoek naar de liefde. RTL heeft de deelnemers bekendgemaakt, en hieronder lees je meer over ze.

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Astrid

Astrid (48) - Oostenrijk

Al van kinds af aan ging Astrid al op vakantie naar de bergen in Oostenrijk. Ze werd verliefd op de natuur en bij haar ontstond de droom om later een pension te openen op deze magistrale plek. Die droom is vijf jaar geleden, met haar toenmalige partner en kinderen, in vervulling gegaan. In het dorpje St. Michael im Lungau heeft ze een prachtige B&B weten te openen. Sinds de scheiding runt Astrid de B&B alleen, en dat gaat haar goed af; ze is dan ook vooral op zoek naar een steun en toeverlaat.

Denise

Denise (31) - Spanje

In het zonnige dorpje Órgiva in het zuiden van Spanje runt Denise een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen. Officieel is haar oom de eigenaar van dit complex. Het ondernemen is er bij haar met de paplepel ingegoten. Denise leidt een gedisciplineerd leven: ’s ochtends staat ze vroeg op, wandelt lange afstanden met haar hondje en iedere avond mediteert ze. Hiernaast sport ze maar liefst vier keer in de week. Ze zoekt dan ook een partner die minstens net zo sportief is als zij zelf.

Hans

Hans (54) - Italië

In eerste instantie vertrok Hans in 1990 voor zes weken naar Italië om de taal te leren. Al snel werd hij verliefd op het land en is hij nooit meer teruggekomen. In 2008 is hij met zijn toenmalige vrouw een B&B begonnen in het dorpje Pistoia. Hans en zijn ex-vrouw zijn al een tijdje gescheiden en hij zou niets liever willen dan weer een romantische klik vinden met een nieuwe dame. Hans heeft groene vingers en is een grote liefhebber van planten en bomen.

Hans

Hans (60) - Frankrijk

Hans woont sinds 2002 in het kleine Franse dorpje Dégagnac. Hier runt deze rockende gitarist zijn B&B, bestaande uit twee riante vakantiehuizen, twee prachtige B&B-kamers en een kleine boerencamping. Hans heeft daarnaast een grote manege met tien paarden en is gespecialiseerd in (meerdaagse) trektochten. Hij is op zoek naar een partner die spontaan, eerlijk en flexibel is en iemand die het heerlijke Franse bourgondische leven met hem wil delen.

Martijn

Martijn (31) - Portugal

In het prachtige zuidwesten van Portugal in het dorpje Deixa O Resto runt Martijn al een aantal jaren samen met zijn ouders een prachtige B&B. Martijn is een echte reiziger, heeft al veel van de wereld gezien en spreekt maar liefst zeven talen vloeiend. Hij is op zoek naar aan zelfstandige dame met een goed gevoel voor humor. Zelf is Martijn erg bezig met duurzaamheid en vegetarisch eten.

Natasja

Natasja (49) - Frankrijk

Na een vol en hectisch leven verlangt Natasja naar rust en ruimte. Vier jaar geleden maakte Natasja de stap om naar Frankrijk te emigreren en haar vertrouwde plekje Haarlem te verlaten. Op het platteland van het dorpje Blèves heeft Natasja een watermolen gekocht die ze heeft weten om te toveren tot stijlvolle B&B. Hoewel ze hier inmiddels ook weer een heuse vriendenkring heeft weten op te bouwen, mist ze een diepere connectie met een liefdespartner.

Richard

Richard (50) - Portugal

De energieke Richard, een levensgenieter en oud-kokkelvisser, verruilt het regenachtige Nederland voor het zonnige Portugal. In de Algarve heeft hij een groot stuk land heeft gekocht. Richard is de enige die zijn B&B nog niet heeft geopend, want hij is nog ontzettend druk met de verbouwing. De riante villa moet een luxe onderkomen worden voor gasten en voor de rest van zijn stuk land ziet hij een mooie glamping voor ogen. Richard heeft twee kinderen en is sinds vier jaar weduwe.

Ted

Ted (68) - Portugal

Ted heeft door de jaren heen al veel van de wereld gezien en op verschillende plekken gewoond. Inmiddels is ze gelukkig op het bloemeneiland Madeira. In het dorpje Estreito da Calheta heeft ze een prachtige B&B opgebouwd. Ted is een echt gezelligheidsdier, heeft een groot netwerk opgebouwd en gaat er graag op uit. Je kunt Ted herkennen aan haar stralende lach en zorgzaamheid. Ze zou graag weer gelukkig willen worden met een man die haar genegenheid, geborgenheid en liefde kan bieden.

Fotocredits: RTL.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's