Nieuw seizoen Au Pairs vanaf dinsdag 21 juni te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Au Pairs vanaf dinsdag 21 juni te zien op NPO 3
Vier meiden beleven het avontuur van hun leven

Kijktip :

Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van Au Pairs zit er vol mee. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse gezinnen.

Au Pairs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rotzooi
Eenmaal aangekomen krijgen ze het meteen flink voor de kiezen: zo komt Wendie terecht in een huis vol rotzooi en uitpuilende wasmanden en botsen de normen en waarden van Noah met die van haar hostouders. Hoe gaan de au pairs hiermee om? Lukt het om een band op te bouwen met hun hostgezin of geven ze het op? Eén ding is zeker: deze ervaring verandert hun leven voor altijd.

Schokkende situaties
De meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. Ze komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit, maar soms ook voor schokkende situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips en tricks en ontsnappen af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken.

Het nieuwe seizoen van Au Pairs is vanaf dinsdag 21 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's