Serierecensie: Only Murders in the Building seizoen 2 brengt sfeer en spanning samen

Serierecensie: Only Murders in the Building seizoen 2 brengt sfeer en spanning samen
Martin, Steve en Selena zijn terug!

Film :

Vanaf 28 juni staat het tweede seizoen van Only Murders in the Building op Disney+. Het eerste seizoen was misschien wel de verrassing van het jaar en het tweede seizoen is, ondanks de twijfel bij de uitgebreide cast van bijrollen, misschien wel beter. Lees hier onze eerste indruk van Only Murders in the Building seizoen 6.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Ontmaskeren
Whodunnit over drie buren die een true crime podcast starten. Na de schokkende dood van Bunny Folger, de bestuursvoorzitter van de Arconia, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Ze krijgen echter te maken met drie hobbels op de weg.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 87% | IMDb ★ 8,1

Het eerste seizoen was een grote verrassing en het tweede heeft een uitstekende basis om op verder te borduren. de sfeervolle (bijna 19e eeuwse murder mysterie) setting in de Arconia blijft en dat draagt de serie in de hoogtepunten. Naast Martin, Short en Gomez is er een leuke bijrol weggelegd voor Cara Delevingne, die uit haar schulp kan kruipen in het schimmige personage. Only Murders is een serie die je maar nauwelijks tegenkomt in het huidige landschap, waar massaproducties van Netflix en mini-seizoenen vol CGI de revue blijven passeren. Vooral in de laatste afleveringen volgen de twists elkaar op en weet je eigenlijk geen moment welke theorie die je zelf hebt de beste is. Naar het derde seizoen kijken we naar de cliffhanger al helemaal enorm uit. 5 sterren.

Cast
Steve Martin (The Big Year), Martin Short (Inherent Vice) en Selena Gomez (Monte Carlo) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door John Hoffman (Grace & Frankie).

Vanaf 28 juni 2022 is Only Murders in the Building seizoen 2 te streamen op Disney+. Genre: Misdaad. Aantal afleveringen: 10.

Actuele video's

Meer actuele video's