Nieuwe serie Boeren, Bijbels en Beauties over Spakenburg start 18 juli op SBS6

Nieuwe serie Boeren, Bijbels en Beauties over Spakenburg start 18 juli op SBS6
De opvolger van Urk!

Nieuws :

Urk! is al een aantal seizoenen een kijkcijfersucces op SBS6 en dus heeft de zender besloten een nieuwe realityserie te situeren in een spraakmakend dorp. Dit keer speelt Spakenburg de hoofdrol, het dorp van boeren en van marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. De nieuwe serie heet Boeren, Bijbels en Beauties.

Boeren, Bijbels en Beauties gemist? Kijk vanaf 18 juli elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zelfspot
Spakenburg is ook het dorp van een 'rode' en een 'blauwe' voetbalclub, waar uiterlijk vertoon hand in hand gaat met noeste arbeid. Een woonplaats waar inwoners een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspot hebben. Een aantal van die inwoners wordt gevolgd in deze nieuwe realityserie, die vanaf maandag 18 juli te zien is op SBS6. Ze nemen de kijkers mee in de wereld van kerken, koeien en kapsalons.

Hoofdrolspelers
We maken kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen, die elkaar leerden kennen via een religieuze datingsite, en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B.

De nieuwe realityserie Boeren, Bijbels en Beauties is vanaf maandag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, Bijbels en Beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV