Denkend aan Holland vanaf maandag 4 juli weer te zien op NPO 1

Denkend aan Holland vanaf maandag 4 juli weer te zien op NPO 1
Herhaling van het derde seizoen

Kijktip :

Deze week is het derde seizoen van Denkend aan Holland weer te zien op NPO 1, als vervanger van talkshow Khalid & Sophie. In Denkend aan Holland reizen André van Duin en Janny van der Heijden per boot langs de mooiste gebieden in Nederland.

Denkend aan Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Amsterdam
De tocht begint in Amsterdam, aan het IJ. André en Janny gaan op zoek naar hun boot, de Pollux. Deze tocht gaat door de Zaanstreek. André en Janny varen door Zaandam, slechten de monumentale Hondsbossche sluis, bewonderen de prachtige oude fabriekspanden en maken verse Spaanse worst. Ook bekijken ze de Zaanse Schans, de oude molens en Zaanse huisjes.

Eilandje
Op dag twee varen André en Janny naar het voormalige walvisvaardersdorp De Rijp. Daar stappen ze over op een heel modern watervoertuig. De tocht eindigt aan de steiger van het idyllische eilandje De Woude, waar honderdvijftig mensen wonen en waar je alleen per boot kunt komen.

Het derde seizoen van Denkend aan Holland is van maandag 4 tot en met donderdag 7 juli dagelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's