Serierecensie: Stranger Things S4: Volume 2 is spektakel rijp voor het grote scherm

Serierecensie: Stranger Things S4: Volume 2 is spektakel rijp voor het grote scherm
Duffer Brothers doen het weer!

Film :

Op 1 juli is het volledige vierde seizoen van Stranger Things te zien op Netflix. Bereid je voor op een lange finale die niet onder doet voor de gemiddelde bioscoopfilm. Lees hier de recensie van Stranger Things seizoen 4, Volume 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nieuwe dreiging
Na het derde seizoen zijn de grote dreigingen van de Upside Down verslagen en moet Eleven door als "normaal meisje" in Californië, terwijl het leven in Hawkins doorgaat. Maar natuurlijk duikt er een nieuwe dreiging op.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 82% | IMDb ★ 8,7

We weten inmiddels dat de Duffer Brothers meesters zijn in het opbouwen van series en dus is een vierde seizoen best gevaarlijk. Toch is alles prachtig uitgebalanceerd: de special effects, die absoluut niet onder doen aan de gemiddelde blockbuster à la Jurassic World, de drie of vier verhaallijnen die meesterlijk worden samengeknoopt en natuurlijk de muziek, want om Kate Bush kom je ook in deze finale absoluut niet heen. Het is duidelijk dat de makers gekozen hebben voor de horror en iets minder voor de komedie, en dat is een beslissing die wij absoluut toejuichen. 4,5 ster.

Cast
Naast Millie Bobby Brown (Enola Holmes) en Finn Wolfhard (Ghostbusters: Afterlife) spelen ook Caleb McLaughlin, Noah Schnapp en Sadie Sink rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Matt en Ross Duffer (Wayward Pines).

Vanaf 27 mei 2022 is het volledige Stranger Things seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Avontuur, Fantasy, Komedie. Aantal afleveringen: 8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV