Documentaire QAnon: The Cult of Conspiracy dinsdag te zien op Canvas

Documentaire QAnon: The Cult of Conspiracy dinsdag te zien op Canvas
Complotdenkers onder de loep

Kijktip :

De afgelopen jaren hebben we er - mede door de coronapandemie - steeds vaker van gehoord: QAnon. Deze groep complotdenkers wordt belicht in de documentaire QAnon: The Cult of Conspiracy, dinsdag te zien op Canvas. Ze blijken een enorme invloed op het electoraat te hebben.

Trump
Joe Biden is inmiddels alweer een tijdje president van de Verenigde Staten. Zijn voorganger Donald Trump heeft het Witte Huis weliswaar verlaten, maar de fantasten en fanatici onder zijn aanhangers blijven een zorgwekkende bedreiging voor de democratie. Deze bij vlagen beangstigende documentiare volgt de mensen in de voorhoede van de complotbeweging.

Piramide
De complotdenkers van QAnon hebben nog steeds een enorme impact op het electoraat. Zou dit kunnen leiden tot de oprichting van een nieuwe politieke partij, gedreven door desinformatie? Wie is het voetvolk? Wie staat er aan de top van de piramide? En wat betekent dit voor de Westerse samenleving en de toekomst van de politiek?

De documentaire QAnon: The Cult of Conspiracy is dinsdag 5 juli om 20.35 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's