Recensie: The Bob's Burgers Movie is mooie mix van humor en familie

Recensie: The Bob's Burgers Movie is mooie mix van humor en familie
Ultiem geschikt voor Disney+ release

Film :

Vanaf 13 juli staat de film The Bob's Burgers Movie op Disney+. De televisieserie, die in Nederland op Comedy Central wordt uitgezonden, is populairder dan ooit en ontving in 2022 zelfs een Emmy-nominatie. Kan de film die populariteit evenaren? Lees hier de recensie van The Bob's Burgers Movie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterie in het restaurant
De Belchers proberen het restaurant te redden van sluiting terwijl er een zinkgat voor het restaurant ontstaat, terwijl de kinderen een mysterie proberen op te lossen dat het restaurant van hun familie zou kunnen redden.

Bron: 20th Century Studios

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 7,2

De hoeveelheid volwassen animatieseries is groot en gaat alle kanten op: van het veelal deprimerende Bojack Horseman tot cutaway-kanon Family Guy en van de tijdreisavonturen van Rick and Morty tot het 31 seizoenen lopende The Simpsons. De serie Bob's Burgers (die dit najaar met haar dertiende seizoen komt) past daar prima tussen. En dan hoort een film daar ook bij. Net als bij bijvoorbeeld The Simpsons Movie weten de makers het geheel goed uit te balanceren: een lang verhaal die de toon van de serie niet uit het oog verliest, en die de mix van humor en familie uitstekend verwerkt. De keuze voor de focus op Louise is ook goed gemaakt, maar je vraagt je wel af waarom de karakters op bepaalde momenten de vreemde keuzes maken die ze maken. Uiteindelijk is het een prima keuze dat de film direct op Disney+ uit komt en de bioscopen overslaat. 3 sterren.

Cast
Naast H. Jon Benjamin (Not Another Teen Movie) en John Roberts (Paint it Black) spelen ook Dan Mintz, Eugene Mirman (Heckler) en Kristen Schaal (Toy Story 4) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Loren Bouchard en Bernard Derriman.

Vanaf 13 juli 2022 is The Bob's Burgers Movie te kijken op Disney+. Genre: Animatie, Komedie. Tijdsduur: 102 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV