Vrijdag in RENZE: Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran in ArenA

Vrijdag in RENZE: Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran in ArenA
Dit zijn de gasten van vrijdag 15 juli

Kijktip :

Renze Klamer heeft zomercorvee bij RTL 4 met zijn gloednieuwe talkshow Renze. Vanavond zijn onder meer Steven en Jaimie Kazàn te gast en vertelt fotograaf Jan Dirk van der Burg over zijn werk. Dit zijn de gasten van RENZE op vrijdag 15 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - vrijdag 15 juli

  • Het was de week van de stikstof- en asielcrisis, maar het kabinet gaat met vakantie. Hoe verstandig is dat? Te gast over de crises: journalist __Joost Vullings__en Elodie Verweij.
  • Sven Haverkamp kan het nog steeds niet geloven: gisteravond mocht hij samen met Ed Sheeran zingen voor 70.000 toeschouwers tijdens zijn concert in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA.
  • Iedere goochelaar heeft een assistent nodig, zo ook Steven Kazàn. Die heeft hij gevonden in de vorm van zijn vrouw Jaimie, maar of zij daar van geniet.. Dat horen we vanavond, want ze schuiven samen aan.
  • Volgende week dinsdag start na twee jaar eindelijk weer de Nijmeegse Vierdaagse. Maar dat wordt mogelijk ook de heetste dag in de geschiedenis! Wat zijn de consequenties? Ik bespreek het met meteoroloog Jeroen Elferink, fysioloog Maria Hopman en deelnemer Sjef Anderegg.
  • De afgelopen vijf jaar doorkruiste onze fotograaf des vaderlands, Jan Dirk van der Burg, met zijn fiat panda door het land, op zoek naar alles wat typisch Nederlands is. Vanavond schuift hij aan om te praten over zijn memorabele fotoseries van de afgelopen jaren.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's