Historische actiefilm The Monuments Men zie je vrijdag op Comedy Central

Historische actiefilm The Monuments Men zie je vrijdag op Comedy Central
Met George Clooney en Matt Damon

Kijktip :

George Clooney verraste in 2014 met deze film, die de grote drama-acteurs als Matt Damon en Cate Blanchett combineerde met hilarische acteurs als Bill Murray, John Goodman en Hugh Bonneville. De historische actiefilm The Monuments Men is vrijdag te zien op Comedy Central. Je kunt The Monuments Men ook streamen via onder meer Disney+ en Pathé Thuis.

Het verhaal
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een groepje kunstexperts door Roosevelt naar Europa gestuurd om historisch belangrijke gebouwen en monumenten te beschermen en om enorme hoeveelheden door de nazi's geroofde kunst van onschatbare waarde te vinden.

Bron: Columbia Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het is eigenlijk een hele knappe prestatie van Clooney: het "normaal laten lijken" van Murray en Bonneville in een klassieke Tweede Wereldoorlog-setting. De ontvangst van deze film was erg slecht en dat zal voornamelijk komen door het verhaal, dat hier en daar best wel rommelig is. Toch weet de sfeer van deze film je ieder moment te pakken. Het lijkt er op dat de mannen gewoon heel veel lol hadden bij het maken van deze film. En dat straalt er vanaf.

Cast
Naast George Clooney (Project T) en Matt Damon (The Martian) spelen ook Hugh Bonneville (Paddington), Bill Murray (The French Dispatch) en Cate Blanchett (Nightmare Alley) in deze film. Deze productie is geregisseerd door George Clooney.

De film The Monuments Men (2014) wordt beoordeeld met een 6,1 op IMDb en is op vrijdag 5 augustus om 21.00 uur te zien op Comedy Central. Genre: historie, actie. Tijdsduur: 118 minutenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV