Recensie: LEGO Star Wars: Summer Vacation is opnieuw herkenbaar en vermakelijk

Recensie: LEGO Star Wars: Summer Vacation is opnieuw herkenbaar en vermakelijk
Finn krijgt ditmaal de hoofdrol

Film :

Vanaf 5 augustus staat de film LEGO Star Wars: Summer Vacation op Disney+. Het is de derde film uit de kortste Star Wars-trilogie ooit, en ditmaal staat sequel personage Finn centraal. Is deze film net zo vermakelijk als de vorige twee? Lees hier de recensie van LEGO Star Wars: Summer Vacation.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Halcyon
Finn organiseert een verrassingsvakantie voor zijn vrienden: een Galactische sterrencruise op de Halcyon! Maar zijn plan loopt al snel in het honderd als hij zijn vrienden uit het oog verliest. Hij komt drie force ghosts tegen: Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Prinses Leia.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 73% | IMDb ★ 6,4

Net als de eerste twee LEGO Star Wars specials, namelijk The Holiday Special en Terrifying Tales, is de zomerspecial weer enorm vermakelijk. Na Rey en Poe is nu Finn aan de beurt om de boel te dragen. Het stemmenwerk is gewoon weer prima, de visuals zijn gewoon goed en het verhaal is, met de verschillende cameo's, enorm leuk. 3,5 ster.

Cast
Naast 'Weird Al' Yankovic (Bill & Ted Face the Music) en Omar Benson Miller (8 Mile) spelen ook Jake Green (Mr. Corman), Kelly Marie Tran (Raya and the Last Dragon) en Billy Dee Williams (Batman) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ken Cunningham (The Lego Star Wars Holiday Special).

Vanaf 5 augustus 2022 is LEGO Star Wars: Summer Vacation te kijken op Disney+. Genre: Animatie, Komedie. Tijdsduur: 45 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV