Recensie: Luck is zoveelste in rij vertellingen "geluk of ongeluk"

Recensie: Luck is zoveelste in rij vertellingen "geluk of ongeluk"
Nieuwe film van John Lasseter

Film :

Vanaf 5 augustus staat de film Luck op Apple TV+. Skydance probeert het, met de hulp van Pixar legende John Lasseter, nu om een grote speler te worden in de animatiewereld. Is de eerste film gelijk een 'lucky shot'? Lees hier de recensie van Luck.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geluk of geen geluk?
Sam Greenfield heeft nooit eens geluk! Maar dan is ze ineens in het nooit eerder gevonden Land van het Geluk, waar ze samen moet werken met de magische wezens die er wonen om haar geluk te vinden.

Apple TV Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,3

Het is heel goed te zien dat John Lasseter met zijn handen aan deze film gezeten heeft en naast werk wat hij voor Pixar heeft gedaan (bijvoorbeeld A Bugs Life) ook heel goed naar het werk van zijn opvolgers heeft gekregen, vooral Pete Doctor's Inside Out. De premise van "geluk en pech" is langzaam wel een beetje uitgewerkt op het witte doek (of in dit geval: de streamingdienst) en dat zie je ook aan deze film. De animatie is zo hier en daar een beetje rommelig en het lijkt niet echt synchroon te lopen, vooral als we naar gezichten kijken. De finale - met typische Pixar-touch - maakt uiteindelijk een hoop goed. 2,5 ster.

Cast
Naast Eva Noblezada (Yellow Rose) en Simon Pegg (Mission:Impossible Fallout) spelen ook Jane Fonda (Book Club) en Whoopi Goldberg (Sister Act) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peggy Holmes (Secret of the Wings).

Vanaf 5 augustus 2022 is Luck te kijken op Apple TV+. Genre: Animatie, Avontuur. Tijdsduur: 105 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV