Recensie: Hart op de Juiste Plek is oerhollandse romcom met sympatieke cast

Recensie: Hart op de Juiste Plek is oerhollandse romcom met sympatieke cast
Met Stijn Fransen, Jasper Demollin, Jan Versteegh en Irene Moors

Film :

Vanaf 18 augustus de film Hart op de Juiste Plek te zien in de Nederlandse bioscopen. Een nieuwe kneuterige romantisch komedie met vrolijke Stijn Fransen en de "altijd gezellige" moeder Irene Moors in de hoofdrol. Oude liefde roest niet, zeker niet als opeens Lingoballen-koning en acteur Jan Versteegh voor je staat. Lees hier de filmrecensie van Hart op de Juiste Plek.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Eve
De jonge en succesvolle Eve (Stijn Fransen) heeft het allemaal best goed voorelkaar. Een toffe baan als freelance trendwatcher, een leuke vriendengroep en samenwonend met haar knappe vriend Ricardo (Jasper Demollin) in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk.

Stijn Fransen (Eve) en Jan Versteegh (luuk) in de film 'Hart op de Juiste Plek'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ n.n.b

Ben je opgegroeid in een rustig dorp op het platteland, dan ga je veel herkenbare en grappige momenten zien in deze splinternieuwe productie die uit de Hollandse klei is getrokken. De cast is een grote plus in Hart op de Juiste Plek, vooral de gezellige energie van Stijn Fransen die problemen laat verdwijnen als sneeuw voor de zon. De verrassende suprise suprise cameo zagen we allemaal niet aankomen in een finale waar de liefde altijd wint. Voor wie de ultra korte speelduur van 81 minuten geen probleem is en door de soms flauwe humor heen kan kijken, heeft aan het einde van de voorspelbare rit toch een leuke tijd. De cast maakt het feestje, en dat is zeker wat waard. Verder dan twee sterren komen we echter niet.

Cast
Met Stijn Fransen (Goede tijden, slechte tijden), Irene Moors (De TV Kantine), Jasper Demollin (Streetlab), Jan Versteegh (Gek van Oranje), Fenna Ramos, Juvat Westendorp, Chris Tates, Tanja Jess, Patrick Martens en Merijn Oerlemans zijn te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bob Wilbers (De Expeditie van Familie Vos).

Vanaf 18 augustus 2022 is de film Hart op de Juiste Plek te zien in de bioscopen. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 81 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV