Recensie: Wedding Season brengt romantische komedie met Pallavi Sharda en Suraj Sharma

Recensie: Wedding Season brengt romantische komedie met Pallavi Sharda en Suraj Sharma
Nu nummer 4 op Netflix

Film :

Vanaf 4 augustus is de film Wedding Season te zien op Netflix. Lekkere feelgood doet het goed op Netflix, ook deze niets-aan-de-hand productie vol dwingende ouders, Indiaanse misverstanden, werk, leven en liefde scoort de pannen van het dak, maar is het ook echt de moeite waard? Lees hier de filmrecensie van Wedding Season.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Asha en Ravi
Onder grote druk van hun ouders om echtgenoten te vinden, doen Asha en Ravi alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar worden ze verliefd op elkaar.

Acteur Suraj Sharma (Ravi) en Pallavi Sharda (Asha) in de film 'Wedding Season'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,4

Het peperdure en hartverwarmende Crazy Rich Asians (2018) doet ergens wel denken aan deze romantische komedie, die het overigens met een stuk minder budget moet doen. In plaats van de Aziatische staat in deze film de Indiaanse cultuur centraal. Wedding Season bewandeld de paden van alle bekende clichés, maar heeft een paar leuke momenten. Life of Pi-ster Suraj Sharma en Pallavi Sharda zijn een mooi koppel en de anderhalf uur is snel voorbij. Het enige nadeel is dat je eigenlijk alles al kan raden en weet hoe het allemaal afloopt, in een verhaal waar de liefde en tegenslagen natuurlijk op het programma staan. Memorabel wordt het niet, maar met een bak popcorn voor de neus wordt het best goed. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Pallavi Sharda (Pulse) en Suraj Sharma (Life of Pi) zijn ook Veena Sood (The Good Doctor) en Sean Kleier (Ant-Man and the Wasp) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tom Dey (Shanghai Noon).

Vanaf 4 augustus is deze film Wedding Season te zien op Netflix. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 98 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV