Vanavond op tv: PSV - AS Monaco & slot Kasteelvrouwe Emmy

Vanavond op tv: PSV - AS Monaco & slot Kasteelvrouwe Emmy
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 augustus

Kijktip :

Gaat het PSV vanavond lukken om de de play-offs van de Champions League te bereiken? Je ziet het op FOX waar de wedstrijd tegen AS Monaco live wordt uitgezonden. Op NPO1 kun je genieten van het slot van Kasteelvrouwe Emmy en RTL7 zendt de klassieker Dances With Wolves nogmaals uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - AS Monaco (voorronde Champions League)

FOX
20:30 uur

Voorbeschouwing om 19.30, start wedstrijd om 20.30 uur. PSV speelt dinsdag de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco. Gaan de Eindhovenaren de play-offs voor het eindtoernooi halen?

Return
De heenwedstrijd ging zeer gelijk op. Nadat Joey Veerman de Eindhovenaren op voorsprong zette leek PSV de bovenliggende partij. In de tweede helft kreeg Monaco de overhand en maakte ze ook de 1-1, via Disasi. In eigen huis moet de ploeg van Ruud van Nistelrooij dus winnen.

Avonturenfilm: Dances With Wolves

RTL 7
20:30 uur

RTL7 zendt de Kevin Costner-klassieker Dances With Wolves vanavond nogmaals uit.

Verhaal
Na een heldhaftige actie in de Amerikaanse Burgeroorlog vraagt luitenant John Dunbar overplaatsing aan. Hij komt terecht in een verlaten fort in Colorado. De enige mannen die weten dat hij daar is, komen om het leven en Dunbar slijt zijn dagen in eenzaamheid. Na verloop van tijd sluit hij vriendschap met de leden van een indianenstam. Als het Amerikaanse leger oprukt, moet Dunbar beslissen aan welke kant hij staat.

Spektakelfilm: Troy

SBS 9
20:31 uur

Op SBS9 kun je dinsdagavond nog een keer genieten van de historische film Troy, met Brad Pitt in de hoofdrol.

Verhaal
De verboden liefde tussen prins Paris van Troje en Helena, de Griekse koningin van Sparta, leidt tot een grote oorlog. Koning Menelaus van Sparta wil zijn echtgenote terug en krijgt steun van zijn machtige broer Agamemnon. Met de onafhankelijke krijger Achilles aan hun zijde beginnen de Griekse legers aan een tocht richting Troje om Helena terug te halen en de stad in de as te leggen. Het rijke en machtige Troje wordt bewaakt door de sterke Hector. Als iemand hem kan verslaan, dan is het Achilles.

Slot: Kasteelvrouwe Emmy

NPO 1
20:34 uur

Emmy dacht er even aan om het kasteel in Frankrijk weer van de hand te doen, maar ze geeft niet op: ze wil haar droomkasteel verwezenlijken. NPO1 zendt vanavond de voorlopig laatste aflevering van Kasteelvrouwe Emmy uit.

Vaklui
Het is koud en vochtig in het kasteel. Met een houtkacheltje probeert Emmy het warm te krijgen. Gelukkig zijn de vaklui terug om de restauratie van het dak voort te zetten. Emmy is blij dat ze weer aan het werk zijn, maar hun aanwezigheid gaat ook met de nodige kosten gepaard. Hoe moet dat allemaal betaald worden?

Start: Het echte leven van de Britse adel

NPO 1
21:22 uur

We hebben de laatste jaren genoeg geromantiseerde beelden gezien van het leven van de Britse adel, maar hoe levensecht zijn de beelden Downton Abbey en The Crown nu echt? Dat probeert Het echte leven van de Britse adel te laten zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV