Feyenoord - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in tweede speelronde

Sport :

Op zaterdag 13 mei spelen Feyenoord en sc Heerenveen in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het De Kuip. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft flink wat wijzigingen moeten doorvoeren de afgelopen tijd: van het elftal dat de finale van de Conference League speelde zijn er inmiddels nog maar vijf over (Bijlow, Trauner, Kökcü, Geertruida en Aursnes). In de thuiswedstrijd tegen Heerenveen zullen weer nieuwe spelers moeten worden ingepast.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.35 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - sc Heerenveen is zaterdag 13 augustus om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV