Schitterend filmdrama Captain Fantastic zie je donderdag op Canvas

Schitterend filmdrama Captain Fantastic zie je donderdag op Canvas
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Acteur Viggo Mortensen is al jaren een vaste waarde in de filmwereld - zo speelde hij een belangrijke rol in de Lord of the Rings-trilogie (2001-2003) - maar de laatste tijd is hij écht een grote ster geworden. Dat is onder meer te danken aan het prachtige drama Captain Fantastic, donderdag te zien op Canvas. Je kunt Captain Fantastic streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Ben is een toegewijde vader die zijn zes kinderen leert hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in het noordwesten van Noord-Amerika. Hij wordt echter gedwongen om zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten. Wanneer hij geconfronteerd wordt met de echte wereld, begint hij aan een levensreis die zijn ideeën van vrijheid en wat het betekent om een gezin op te voeden uitdaagt. Ondanks tegenslagen weet hij zijn gezin bij elkaar te houden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Viggo Mortensen kreeg een meer dan verdiende Oscarnominatie voor zijn hoofdrol in Captain Fantastic, waarin hij de excentrieke maar liefhebbende vader Ben Cash vertolkt. Die heeft weliswaar het beste voor met zijn kinderen, maar hij maakt niet altijd de juiste keuzes. Het resultaat is een hartverwarmend familiedrama met prachtig acteerwerk van de gehele cast én een uitstekend scenario. De film had dus nog wel meer Oscarnominaties verdiend, maar bleef steken op één.

Cast
Naast Viggo Mortensen (Thirteen Lives) en Frank Langella (The Trial of the Chicago 7) zijn ook Kathryn Hahn (Tomorrowland), Steve Zahn (War for the Planet of the Apes) en George Mackay (1917) te zien in Captain Fantastic. Deze film is geregisseerd door Matt Ross.

Captain Fantastic (2016) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is donderdag 18 augustus om 22.30 uur te zien op Canvas. Genre: drama. Speelduur: 118 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV