Serierecensie: Never Have I Ever seizoen 3 maakt van driehoek een jongensparade

Serierecensie: Never Have I Ever seizoen 3 maakt van driehoek een jongensparade
Gaat liefdesleven van jongeren niet vervelen?

Film :

Vanaf 13 augustus staat het derde seizoen van Never Have I Ever op Netflix. De driehoeksverhouding van de eerste seizoenen verdwijnt als sneeuw voor de zon, maar in de plaats komt een jongensparade. Hoe gaat dat vallen? Lees hier de recensie van Never Have I Ever seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vriendengroep
De Indisch-Amerikaanse tiener Devi Vishwakumar heeft twee beste vriendinnen, de Oost-Aziatisch Eleanor en de half zwarte, half witte lesbienne Fabiola. In het derde seizoen maken we ook kennis met Des, gespeeld door Anirudh Pisharody.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 7,9

Uiteraard is de manier waarop het laatste seizoen steeds in herhaling viel niet voor herhaling vatbaar, dat weten de makers ook. Daarom komen er nu een paar romantische scharrels bij voor onze protagonisten. Het blijft wel een probleem dat deze serie zo focust op romantiek en de verschillende relaties, alhoewel we begrijpen dat dit in het leven van scholieren een grote rol speelt. Het individuele karakter van Devi had best wel een beetje meer uitgewerkt mogen worden in dit seizoen, daar was ook de tijd voor. De onderscheidende factor van Never Have I Ever - en ook de reden dat het nog de moeite waard blijft om te kijken - is dat het zo'n gemixt gezelschap met verschillende leuke en minder leuke karakters, die mooi aan elkaar worden geschreven. 3,5 ster.

Cast
Maitreyi Ramakrishnan (Turning Red), Anirudh Pisharody (Big Sky), Poorna Jagannathan (Big Little Lies) en Darren Barnet (S.W.A.T.) spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Lang Fisher (Brooklyn Nine-Nine).

Bron: Netflix

Vanaf 13 augustus 2022 is Never Have I Ever seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: komedie, romantiek. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's