Dinsdag Khalid & Sophie: Welmoed Sijtsma over nieuw WNL-programma De Bodyguard

Dinsdag Khalid & Sophie: Welmoed Sijtsma over nieuw WNL-programma De Bodyguard
Dit zijn de gasten van dinsdag 30 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 30 augustus. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 30 augustus

  • Vanavond praten we met Anita Witzier en Frank van der Lende over het nieuws van de dag. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Er is de laatste tijd veel over asielzoekers gezegd, maar over wie hebben we het eigenlijk? De zusjes Zahraa en Hawraa zijn in 2015 naar Nederland gevlucht en delen vanavond hun ervaringen.

  • Het is de laatste week van het Willem Frederik Hermans-jaar: het jaar waarin deze grote schrijver 100 zou zijn geworden. Daarom brengen we hem, samen met literair criticus Onno Blom, weer even tot leven.

  • Van Lady Gaga tot Martin Garrix en van burgemeesters tot advocaten – steeds meer mensen worden beveiligd. Vanaf 31 augustus zoeken bodyguards Malcolm Wynter en Nico Raat (samen met presentator Welmoed Sijtsma) naar een collega in het nieuwe WNL-programma De Bodyguard. Het is een achtdelige serie. Wie wordt dé bodyguard van Nederland?

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV