Recensie: Bodies Bodies Bodies is vlijmscherpe horror-whodunit met ijzersterke cast

Recensie: Bodies Bodies Bodies is vlijmscherpe horror-whodunit met ijzersterke cast
Met onder andere Amandla Stenberg, Pete Davidson en Lee Pace

Film :

Vanaf 8 september is de film Bodies Bodies Bodies te zien in de bioscopen. De filmredactie van Gids.tv wordt bijna altijd enthousiast van productiemaatschappij A24 (bekend van Midsommar en Eighth Grade), maar nóg enthousiaster en trotser worden we als de Nederlandse actrice Halina Reijn in de regisseurstoel zit. Lees hier de filmrecensie van Bodies Bodies Bodies.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"This is not a safe space"
Wanneer een groep rijke twintigers in een afgelegen landhuis aankomt voor een feest tijdens een orkaan, loopt een spel enorm uit de hand. Ze moeten op zoek naar een moordenaar maar doen dit op hun eigen, sarcastische en dodelijke manier.

Onder andere Amandla Stenberg en Pete Davidson in de film 'Bodies Bodies Bodies'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 6,8

Alle credits gaan naar een waanzinnige cast van jong aanstormend talent die keihard laten zien hoe je moet acteren. In het bijzonder zijn alle vrouwen erg goed: Paniek, angst, wanhoop, chaos en tranen passeren de revue in wervelende dialogen. Met hele fijne rollen voor Amandla Stenberg (Sophie), Maria Bakalova (Bee), Rachel Sennott (Alice) en Myha'la Herrold (Jordan) en een uitstekende acteerprestatie van Chase Sui Wonders (Emma). De doelgroep en de wereld krijgt bovendien een belangrijke mobiele boodschap mee en voordat je het weet ben je de bioscoop al weer uit. Bodies Bodies Bodies kijkt bijzonder lekker weg, in spannende sfeer, komedie en horror. Een staande ovatie voor regisseur Halina Reijn voor deze topprestatie. Vier sterren.

Cast
Naast Amandla Stenberg (The Hate U Give) en Maria Bakalova (Women Do Cry) zijn ook Chase Sui Wonders (Out of the Blue), Rachel Sennott (Call Your Mother), Pete Davidson (The King of Staten Island), Myha'la Herrold (Modern Love) en Lee Pace (Captain Marvel) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Halina Reijn (Instinct).

Vanaf 8 september 2022 is de film Bodies Bodies Bodies te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Horror, Komedie, Thriller. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV