Documentaire Hunting the Essex Lorry Killers vrijdag te zien op NPO 3

Documentaire Hunting the Essex Lorry Killers vrijdag te zien op NPO 3
Onderzoek naar schokkende vondst in vrachtwagen

Kijktip :

De afgelopen tijd zijn regelmatig spannende en onthullende misdaaddocumentaires te zien op NPO 3. Vrijdag 9 september vormt daarop geen uitzondering: in de documentaire Hunting the Essex Lorry Killers wordt opnieuw een gruwelijk verhaal verteld.

Hunting the Essex Lorry Killers gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Vrachtwagen
Op 23 oktober 2019 belt chauffeur Maurice Robinson de hulpdiensten vanaf een industrieterrein in Essex met de mededeling dat hij tientallen levenloze lichamen heeft aangetroffen in zijn vrachtwagen. Het blijkt te gaan om 39 Vietnamese mannen, vrouwen en kinderen die door verstikking om het leven zijn gekomen.

Nabestaanden
Rechercheurs vertellen hoe het bewijsmateriaal hen uiteindelijk leidt naar een ogenschijnlijk onschuldig transportbedrijf in Noord-Ierland. Interviews met nabestaanden in Vietnam schetsen een aangrijpend beeld van de slachtoffers, die hoopten op een beter leven maar in de handen vielen van meedogenloze mensensmokkelaars.

De documentaire Hunting the Essex Lorry Killers is vrijdag 9 september om 21.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Hunting the Essex Lorry Killers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's