Vanavond op tv: PSV - Bodø/Glimt en Lazio Roma - Feyenoord, Jaap Reesema in Beste Zangers

Vanavond op tv: PSV - Bodø/Glimt en Lazio Roma - Feyenoord, Jaap Reesema in Beste Zangers
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 september

Kijktip :

Vanavond beginnen PSV, Feyenoord en AZ aan hun Europese groepsfase. De wedstrijden van PSV en Feyenoord zijn live te zien op Veronica. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Beste Zangers, waarin Jaap Reesema centraal staat. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - Bodø/Glimt (Europa League)

Veronica
18:40 uur

Na de uitschakeling in de play-offs voor de Champions League (door Rangers) moet PSV verder in de Europa League. Vanavond spelen de Eindhovenaren hun eerste wedstrijd tegen Bodø/Glimt. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur. PSV zal de teleurstelling van de uitschakeling door Rangers verwerkt moeten hebben, want met Arsenal, Bodø/Glimt en FC Zürich wachten lastige tegenstanders in de Europa League.

Zembla: het PFAS-schandaal

NPO 2
20:25 uur

Het onderzoeksjournalistieke actualiteitenprogramma Zembla is vanaf vanavond terug met nieuwe afleveringen op NPO 2. We beginnen deze nieuwe reeks met een aflevering over het PFAS-schandaal in Nederland. Vorig jaar ontstond in België grote commotie toen bleek dat chemiebedrijf 3M in Antwerpen jarenlang enorme hoeveelheden PFAS in de Schelde heeft geloosd. ot nu toe wezen alle beschuldigende vingers naar 3M, maar ondanks het ingrijpen bij dit bedrijf wordt het PFAS-gehalte in de Westerschelde niet minder.

Beste Zangers: Jaap Reesema

NPO 1
20:35 uur

In de vijfde aflevering van dit seizoen van Beste Zangers mag Jaap Reesema plaatsnemen op de bank naast Jan Smit. Zijn collega-artiesten, onder wie Claudia de Breij, Roxeanne Hazes en Nielson, zullen hem verrassen met vertolkingen van zijn liedjes en nummers van anderen die belangrijk voor Jaap zijn. De afgelopen weken kreeg Jaap al meerdere keren de handen op elkaar - zowel van zijn collega's als de kijkers thuis. Velen waren vorige week donderdag tot tranen toe geroerd door de vertolking van het nummer 'Grijs', dat Jaap zong voor Nielson.

Live: Lazio Roma - Feyenoord (Europa League)

Veronica
20:55 uur

Vanavond begint het Europa League-avontuur voor Feyenoord. Direct na PSV - Bodø/Glimt staat het duel Lazio Roma - Feyenoord op het programma bij Veronica en ESPN 2 online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Het vorige Europese seizoen verliep boven verwachting goed voor Feyenoord. De Rotterdammers haalden voor het eerst sinds 2002 een Europese finale. Dit jaar is Feyenoord ingedeeld bij Lazio Roma, FC Midtjylland en Sturm Graz.

Docu: Privégesprekken

NPO 2
22:20 uur

Welke gevolgen heeft kanker voor je seksleven? In de documentaire Privégesprekken voeren drie koppels openhartige en intieme gesprekken over hun relatie tijdens en na kanker. Als (ex-)patiënt en niet-zieke partner richten zij zich tot elkaar. Verder bevragen de koppels zichzelf over hun eigen worsteling met intimiteit als gevolg van de slopende ziekte. Privégesprekken is een reflectie op wat veel mensen met kanker meemaken, maar waar nog weinig over gesproken wordt.

Actuele video's

Meer actuele video's