Indrukwekkende documentaire Privégesprekken donderdag te zien op NPO 2

Indrukwekkende documentaire Privégesprekken donderdag te zien op NPO 2
Gevolgen van kanker voor een relatie

Kijktip :

Welke gevolgen heeft kanker voor je seksleven? In de documentaire Privégesprekken voeren drie koppels openhartige en intieme gesprekken over hun relatie tijdens en na kanker. Als (ex-)patiënt en niet-zieke partner richten zij zich tot elkaar.

Privégesprekken gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Worsteling
Verder bevragen de koppels zichzelf over hun eigen worsteling met intimiteit als gevolg van de slopende ziekte. Privégesprekken is een reflectie op wat veel mensen met kanker meemaken, maar waar nog weinig over gesproken wordt. Want maar liefst twee derde van de (ex-)kankerpatiënten geeft in een onderzoek aan dat hun seksualiteit en intimiteit slechter zijn geworden.

Zelfbeeld
Ze ervaren lichamelijke problemen, maar ook andere problemen zoals geen lust of zin in seks, geen opwinding, een veranderende seksuele relatie en een ander zelfbeeld. Onderwerpen die niet altijd aan bod komen tijdens en na de behandeling. De stellen Joost en Teddy, Nzinga en Misha en Wim en Carla laten geen taboe onbesproken in deze documentaire.

De documentaire Privégesprekken is donderdag 8 september om 22.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Privégesprekken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's