Vanavond op tv: Reinout Oerlemans over z'n hartaanval in Evenblij maakt vrienden

Vanavond op tv: Reinout Oerlemans over z'n hartaanval in Evenblij maakt vrienden
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 september

Kijktip :

De Geknipte Gast is terug op de buis! In de eerste aflevering zien we tv-kok Miljuschka Witzenhausen bij Akyol in de stoel. Ze vertelt openhartig over haar leven. Ook zien we een nieuw seizoen van Evenblij maakt vrienden. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 september.

Lees verder onder de video.

Hartaanval
In het programma Evenblij maakt vrienden voert Frank Evenblij openhartige gesprekken met bijzondere gasten. Dit seizoen begint met niemand minder dan Reinout Oerlemans. Hij spreekt o.a. openhartig over zijn hartaanval die hij heeft gehad. Zie hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor vanavond.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Thriller: United 93

NET 5
20:30 uur

In de thrillerfilm *United 93* zien we dat op 11 september 2001 in Amerika vier vliegtuigen gekaapt worden. Drie toestellen bereikten het afschuwelijke doel van de terroristen. Het vierde, United 93, zou voortijdig neerstorten nabij Shanksville in Pennsylvania. De passagiers van deze Boeing 757 die opsteeg vanuit Newark, bestond uit een willekeurige samenstelling van vliegtuigpersoneel, zakenmannen, echtgenotes, grootouders, studenten en andere mensen.

Terug: De geknipte gast

NPO 2
21:01 uur

Vanavond begint alweer het zevende seizoen van De geknipte gast, het praatprogramma waarin Özcan Akyol zijn gasten ontvangt in de kapsalon. Terwijl ze plaatsnemen in de kappersstoel ondervraagt Akyol ze over hun carrière en leven. In de eerste aflevering ontvangt Akyol Miljuschka Witzenhausen. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven.

Docu: Hunting the Essex Lorry Killers

NPO 3
21:24 uur

De afgelopen tijd zijn regelmatig spannende en onthullende misdaaddocumentaires te zien op NPO 3. Vanavond vormt daarop geen uitzondering: in de documentaire Hunting the Essex Lorry Killers wordt opnieuw een gruwelijk verhaal verteld.

Terug: Evenblij maakt vrienden

NPO 1
21:31 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Evenblij maakt vrienden van start op NPO 1. In dit programma voert Frank Evenblij openhartige gesprekken met bijzondere gasten. Dit seizoen zijn dat onder anderen Ilse DeLange en Ilja Gort - maar de reeks begint met niemand minder dan Reinout Oerlemans. In 2014 werd hij multimiljonair door zijn bedrijf Eyeworks te verkopen. Tegelijk sloeg het noodlot toe, want hij overleed bijna aan een hartaanval. Hij trok zich terug uit de publiciteit en verhuisde met zijn gezin naar Los Angeles om in rust een nieuw bestaan op te bouwen.

Muziek: Concertgebouworkest in het Westerpark

NPO 2
22:19 uur

De zalen uit en naar de mensen toe: daar geeft het Concertgebouworkest letterlijk invulling aan met hun opening van het nieuwe theaterseizoen op vrijdag 9 september. Dit jaar komt de Opening Night vanuit het Westerpark in Amsterdam, waar het publiek op kleedjes neervlijt en picknickmanden meeneemt.

Filmdrama: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

NET 5
22:39 uur

Wanneer maanden voorbij gaan zonder dat de dader van de moord op haar dochter gevonden wordt, doet Mildred Hayes in de filmdrama Three Billboards Outside Ebbing, Missouri een stoutmoedige zet. Ze laat een controversiële tekst gericht op William Willoughby, het hoofd van de politie, zetten op drie billboards langs de weg die naar het stadje leiden. Wanneer officier Dixon, een kinderachtig moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt bij de zaak, verergert de strijd tussen Mildred en de politie van Ebbing.

Actuele video's

Meer actuele video's