Video: Dochter Reinout Oerlemans gaat studeren op Harvard University

Video: Dochter Reinout Oerlemans gaat studeren op Harvard University

Vrijdag 26 augustus 2022 om 20:31

Video: Dochter <em>Reinout Oerlemans</em> gaat studeren op <em>Harvard University</em> De Oerlemannetjes wonen inmiddels alweer wat jaren heel succesvol in de Verenigde Staten, maar nu komt binnenkort een zoveelste 'American Dream' voor de fameuze familie uit. Reinout en Danielle zijn namelijk in alle staten, want dochter Fiene start met studeren op het prestigieuze Harvard. De trotse vader en moeder zetten de meubels van dochterlief alvast in elkaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Dochter Reinout Oerlemans gaat studeren op Harvard University

De Oerlemannetjes wonen inmiddels alweer wat jaren heel succesvol in de Verenigde Staten, maar nu komt binnenkort een zoveelste 'American Dream' voor de fameuze familie uit. Reinout en Danielle zijn namelijk in alle staten, want dochter Fiene start met studeren op het prestigieuze Harvard. De trotse vader en moeder zetten de meubels van dochterlief alvast in elkaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's