Vanavond op tv: nieuw programma Over Leven met openhartige actrice Margôt Ros

Vanavond op tv: nieuw programma Over Leven met openhartige actrice Margôt Ros
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 september

Kijktip :

In het nieuwe programma Over Leven praat presentator Coen Verbraak met BN'ers over datgene wat het leven voor hen de moeite waard maakt. Actrice Margôt Ros is vanavond te gast in de tweede aflevering en spreekt over hersenletsel. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 september.

Van leven ruilen
Ook zien we weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Dit keer mogen Michiel en Monica een week lang van leven ruilen met de Vlaamse Stijn. Ook zien we de Champions League-wedstrijd Manchester City - Borussia Dortmund. Zie hieronder alle tv-tips van Gids.tv.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Comedy: Julie & Julia

RTL 8
20:27 uur

De levens van twee vrouwen zijn in de film Julie & Julia met elkaar verbonden, hoewel ze gescheiden zijn door tijd en ruimte. Beiden zijn aan het einde van hun Latijn, totdat ze ontdekken dat met de juiste combinatie van passie, dapperheid en boter alles mogelijk is.

Steenrijk, straatarm: Stijn is miljonair op zijn 27ste

SBS 6
20:29 uur

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. In dit populaire programma ruilen een welgesteld huishouden en een armer gezin een week van huis, leven én budget. Hoe zal dat bevallen voor de Vlaamse Stijn en Michiel en Monica? Je ziet het vanavond bij SBS6.

Live: Manchester City - Borussia Dortmund (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Vanavond zien we Manchester City - Borussia Dortmund. Beide ploegen begonnen vorige week met een ruime overwinning. Je ziet bij RTL 7 de voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Manchester City - Borussia Dortmund in Groep G van de Champions League. Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Over Leven: Margôt Ros over haar hersenletsel

NPO 2
21:00 uur

In Over Leven praat Coen Verbraak met bekende Nederlanders over datgene wat het leven voor hen de moeite waard maakt. Actrice Margôt Ros is vanavond te gast in de tweede aflevering. Margôt liep in 2018 hersenletsel op en haar wereld kwam tot stilstand. Ze verloor grip op haar brein en werd ziek van de geringste prikkels. Veroordeeld tot isolatie en revalidatie ging ze door een zeer donkere periode. Maar ze leerde ook dat je je hersens opnieuw kunt trainen, en over de dingen die écht je energie waard zijn in het leven.

Docu: Natasja Kensmil - You Want It Darker

NPO 2
22:39 uur

In de documentaire Natasja Kensmil - You Want It Darker wordt kunstschilder en winnares van de Johannes Vermeerprijs Natasja Kensmil vier jaar lang gevolgd bij het ontstaan én mislukken van nieuwe fascinerende werken. Een belangrijk thema in het werk van Kensmil is de duistere kant van het Nederlandse koloniale verleden.

Actuele video's

Meer actuele video's