Nieuw seizoen Hunted gaat maandag 26 september van start op NPO 3

Nieuw seizoen Hunted gaat maandag 26 september van start op NPO 3
Gewone burgers slaan op de vlucht

Kijktip :

Maandag (26 september) begint een bloedstollend spannend nieuw seizoen van Hunted, het programma waarin gewone Nederlanders op de vlucht slaan en proberen uit handen te blijven van een speciaal voor Hunted samengestelde opsporingsdienst. Wie haalt het extractiepunt en wie niet?

Hunted gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Team
Waar in het begin ook eenlingen de kans kregen om mee te doen aan Hunted, zien we de laatste seizoenen uitsluitend duo's die op de vlucht slaan. Het team dat op hen jaagt bestaat uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders. Zij zetten alles op alles om de deelnemers in de kraag te vatten.

Regels
De voortvluchtigen krijgen enkele regels mee waar ze zich aan moeten houden. Ze mogen maximaal twee dagen (48 uur) op dezelfde plek blijven, ze mogen Nederland niet verlaten, ze krijgen een pinpas mee waarmee ze per keer maximaal zeventig euro mogen opnemen (er zit ook een maximum aan het totaalbedrag dat ze kunnen pinnen) en 's nachts ligt het spel stil.

Het nieuwe seizoen van Hunted is vanaf maandag 26 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV