Vanavond op tv: nieuwe reportageserie Breuklijnen, nieuw seizoen Hunted en meer

Vanavond op tv: nieuwe reportageserie Breuklijnen, nieuw seizoen Hunted en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 september

Kijktip :

Vanavond begint de nieuwe reportageserie Breuklijnen van Sinan Can op NPO 2. Verder onder meer een nieuw seizoen van Hunted. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Met het Mes op Tafel

NPO 2
19:50 uur

Het stuivertje wisselen tussen Per seconde wijzer en Met het Mes op Tafel gaat ook in het nieuwe tv-seizoen door. Vanaf vanavond is die laatste weer terug op NPO 2. In elke aflevering ontvangt Van der Zandt drie kandidaten, die eerst vier rondes van elk vier vragen spelen. Daarbij komt een schat aan algemene kennis natuurlijk van pas, maar er moet ook gebluft worden... Op meerdere momenten mogen de kandidaten namelijk geld inzetten.

Terug: Hunted

NPO 3
20:25 uur

Vanavond begint een bloedstollend spannend nieuw seizoen van Hunted, het programma waarin gewone Nederlanders op de vlucht slaan en proberen uit handen te blijven van een speciaal voor Hunted samengestelde opsporingsdienst. Wie haalt het extractiepunt en wie niet? Het team dat op hen jaagt bestaat uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders. De voortvluchtigen krijgen bovendien enkele regels mee waar ze zich aan moeten houden.

Avonturenfilm: Jumanji - Welcome to the Jungle

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond avonturenfilm Jumanji: Welcome to the Jungle uit. Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het mysterieuze spel Jumanji erin. Ze besluiten één potje te spelen, maar worden dan letterlijk in het spel gezogen en belanden in de jungle. Eén voordeel: ze zitten in het lichaam van de door hun gekozen personages. In hun nieuwe lichamen moet het viertal nu proberen het spel te winnen, want enkel als ze Jumanji uitspelen, mogen ze het spel verlaten en terugkeren naar de echte wereld.

Horrorfilm: The Shining

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de steengoede horrorfilm The Shining te zien. Jack Torrance en zijn gezin nemen hun intrek in het gigantische maar afgelegen en leegstaande Overlook Hotel. Eventjes weg van de bewoonde wereld. Weg van het alcoholisme dat Jacks carrière als schrijver dwarsboomt. Weg van de gewelddadige uitbarstingen die Jacks verleden teisteren. Maar zijn zoontje Danny krijgt er juist zorgen bij. De helderziende Danny krijgt namelijk in de gaten dat de boze geesten die door het hotel dwalen het op zijn speciale gave gemunt hebben.

Terug: Radar

NPO 1
20:35 uur

Vanavond vervangt het ene consumentenprogramma het andere op NPO 1. Kassa verdwijnt weer even van de buis, maar die plek wordt ingenomen door Radar. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt Radar in het prijsplafond voor energie. Dit zal weliswaar veel mensen helpen, maar wie vallen er buiten de boot en wat gaat je dat dan kosten? En wat moet je, als je energieleverancier een cowboy blijkt te zijn waardoor je extreem hoge tarieven moet betalen?

Nieuw: Breuklijnen

NPO 2
22:20 uur

In de vierdelige reportageserie Breuklijnen gaat Sinan Can naar vier kwetsbare wijken van Parijs, Londen, Stockholm en Brussel. Hij gaat naar die plekken waar de armoede het grootst is en de werkloosheid het hoogst. Een jaar lang verbleef hij op en af in deze zogeheten Shariawijken en no go-zones om te zien of deze enclaves diepe breuklijnen zijn geworden. In de eerste aflevering aan we naar een banlieue in Parijs. Een jaar lang verbleef Can hier met regelmatige tussenpozen.

Actuele video's

Meer actuele video's