Zaterdag 1 oktober in LEGO Masters: spectaculaire opdrachten

Zaterdag 1 oktober in LEGO Masters: spectaculaire opdrachten
Heliumballon en storm in de studio

Kijktip :

Het derde seizoen van LEGO Masters is in volle gang en de eindstreep komt steeds dichter bij. De overgebleven duo's krijgen in een nieuwe aflevering van het bouwprogramma met de beroemde steentjes opnieuw enkele bijzondere opdrachten.

LEGO Masters gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heliumballon
Deze aflevering kan met recht de spectaculairste tot nu toe worden genoemd. Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Ook de tweede opdracht zal genoeg spektakel opleveren, want het gaat stormen in de studio! Zijn de bouwers hiertegen bestand?

Kijkcijferkanon
LEGO Masters is sinds het begin een kijkcijferkanon op RTL 4, maar dit seizoen steken de cijfers toch wat bleekjes af bij de voorgaande jaren. Veel kijkers waren teleurgesteld in het afzwaaien van presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Zij werden dit jaar vervangen door Jamai Loman en Andy Peelman. Ook is er met Esmee Kuenen een nieuwe Brickmaster.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV