Nieuw seizoen ARIA vanaf zondag 2 oktober te zien op NPO 1

Nieuw seizoen ARIA vanaf zondag 2 oktober te zien op NPO 1
Op zoek naar operatalent

Kijktip :

In het tweede seizoen van ARIA gaan we opnieuw op zoek naar hét operatalent van Nederland. In het programma zingen tien talentvolle kandidaten wekelijks de beroemdste aria’s en zij worden hierop beoordeeld door een vakkundige jury. Na acht weken is de ontknoping: wie is het grootste operatalent van Nederland?

ARIA gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Emoties
Opera is meer dan zingen alleen, het gaat om het overbrengen van een verhaal en emoties: wie beheerst alle facetten van het operavak? De kandidaten worden beoordeeld door drie juryleden: voorzitter Rosemary Joshua, operazangeres Tania Kross en klassieke-muziekkenner Floris Kortie. De presentatie is in handen van Dionne Stax.

Nieuwste technieken
In het programma komen bekende aria’s voorbij uit opera’s zoals Carmen, La bohème, Don Giovanni en Le nozze di Figaro. De tien operatalenten gaan elke week gekleed in bijzondere couture en vertolken hun rol in moderne decorstukken met de nieuwste technieken. De kandidaten worden live muzikaal begeleid door het Nationaal Jeugdorkest.

Het nieuwe seizoen van ARIA is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV