Vanavond op tv: nieuw seizoen Andy & Melisa, tweede aflevering Rampvlucht en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Andy & Melisa, tweede aflevering Rampvlucht en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 september

Kijktip :

Vanavond begint een nieuw seizoen van de realityserie Andy & Melisa op SBS6. Verder onder meer de tweede aflevering van de dramaserie Rampvlucht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 30 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Andy & Melisa

SBS 6
20:30 uur

Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vanavond terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Op SBS6 kunnen we wekelijks genieten van de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli. Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken.

Thriller: Gone Girl

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de zenuwslopende thriller Gone Girl te zien. Nick en Amy Dunne staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De ochtend van hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo voor advies. Als hij thuis komt blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.

Start: McDonald & Dodds seizoen 3

Eén
20:40 uur

Vanavond gaat het derde seizoen van de Britse misdaadserie McDonald & Dodds van start op de Vlaamse zender Eén. In deze serie worden twee tegenpolen, detective chief inspector Lauren McDonald en detective sergeant Dodds, aan elkaar gekoppeld. Ze blijken uiteindelijk opvallend goed te kunnen samenwerken, en dat is ook in dit derde seizoen weer nodig wanneer een jonge vrouw op klaarlichte dag op mysterieuze wijze omkomt in een druk park.

Rampvlucht: onderzoek naar mannen in witte pakken

NPO 1
21:25 uur

In de tweede aflevering van de vijfdelige dramaserie Rampvlucht zien we hoe het onderzoek zich richt op de mannen in witte pakken. In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over 'mannen in witte pakken' die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

Start: Time

NPO 2
23:10 uur

Vanavond gaat de Britse miniserie Time van start op NPO 2. Na een noodlottig ongeluk belandt docent Mark Cobden voor vier jaar in de gevangenis. Opeens moet hij zich staande zien te houden op een gevaarlijke en meedogenloze plek waar heel andere wetten lijken te gelden. De plichtsgetrouwe Eric McNally werkt als cipier op de afdeling. Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld.

Actuele video's

Meer actuele video's