IJzingwekkende thriller Gone Girl vrijdag 30 september te zien op Net5

IJzingwekkende thriller Gone Girl vrijdag 30 september te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De laatste jaren maakt topregisseur David Fincher (Se7en, Fight Club, The Social Network) niet heel veel films meer, maar de producties die hij maakt zijn van een ontzettend hoog niveau. De fenomenale thriller Gone Girl, bijvoorbeeld. Deze film is vrijdag te zien op Net5 en je kunt Gone Girl streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Gone Girl vertelt het intrigerende verhaal van de vermissing van Amy Dunne, een mooie blonde vrouw uit een rustige buurt in Missouri. Haar man Nick Dunne treft een leeg huis aan, waarin overduidelijk een worsteling heeft plaatsgevonden. De politie start een onderzoek, maar al snel beginnen de bewijzen richting Nick te wijzen... Wat begint als een speurtocht naar zijn vrouw, eindigt in een race tegen de klok waarin Nick zijn onschuld moet bewijzen.

Acteervuurwerk
Als we het over Gone Girl hebben, komen we al snel uit bij de werkelijk briljante acteerprestatie van Rosamund Pike in de hoofdrol. De Britse actrice laat acteervuurwerk van de bovenste plank zien en overschaduwd hiermee de rest van de cast. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Pike werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Actrice, maar ze moest de winst laten aan een andere tour de force: Julianne Moore in Still Alice. Maar wie een stijlvolle, superstrakke thriller wil zien op de vrijdagavond, zit met Gone Girl goed.

Cast
Naast Ben Affleck (The Last Duel) en Rosamund Pike (I Care a Lot) zijn ook Neil Patrick Harris (The Unbearable Weight of Massive Talent), Tyler Perry (Don't Look Up) en Carrie Coon (Ghostbusters: Afterlife) te zien in Gone Girl. Deze film is geregisseerd door David Fincher (Mank).

Gone Girl (2014) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is vrijdag 30 september om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 149 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV