Prachtig filmdrama Leave No Trace vrijdag 7 oktober te zien op Canvas

Prachtig filmdrama Leave No Trace vrijdag 7 oktober te zien op Canvas
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Acteur Ben Foster wordt eigenlijk structureel ondergewaardeerd. Voor zijn rollen in films als Lone Survivor (2013) en Hell or High Water (2016) had hij zeker een Oscarnominatie verdiend, maar ook zijn werk in het prachtige filmdrama Leave No Trace is geweldig. Deze film is vrijdag te zien op Canvas en je kunt Leave No Trace streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving halen. Hierdoormoeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Foster is van alle markten thuis. Hij wordt regelmatig getypecast als maniakale schurk, maar kan ook prachtige ingetogen rollen spelen - zoals in het geweldige Leave No Trace. Deze film neemt ons mee naar de beeldschone wildernis van de Verenigde Staten, waar hoofdpersonages Will en Tom een simpel, maar idyllisch leven leiden. Aan dit sprookje komt een ruw einde en vanaf dat moment verandert Leave No Trace in een aangrijpend drama over twee ontheemde mensen. Daarbij krijgt Foster subliem tegenspel van de fantastische Thomasin McKenzie, die we inmiddels ook kennen van films als Jojo Rabbit (2019) en Last Night in Soho (2021).

Leave No Trace (2018) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is vrijdag 7 oktober om 22.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama. Speelduur: 109 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV